Грозна гавра с бившата си колежка Алекс Раева, която наскоро

...
Грозна гавра с бившата си колежка Алекс Раева, която наскоро
Коментари Харесай

Слави и Рачков се гаврят с Алекс Раева

Грозна подигравка с някогашната си колежка Алекс Раева, която неотдавна стана майка, спретна Димитър Рачков в шоуто на Слави Трифонов. Двамата си поговориха за някогашните приятелки, като Дългият се поинтересува какво прави Мария Игнатова. Рачков обаче не му остана задължен и незабавно отвори дума за една от някогашните на Слави Алекс Раева.

Hotnews.bg напомня, че двамата изживяха спекулация преди близо 15 години, а съгласно вестникарски изявления певицата даже правила аборт от него. Днес Алекс е майка на няколко месечна дъщеричка и това стана мотив Рачков да се пошегува доста просташки с нея.”Алекс Раева роди, единствено с цел да покаже, че и от нея може да излезе човек”, изстреля водещият на „ Като две капки вода”. Той продължи да се бъзика с изпълнителката като попита Трифонов какъв брой клипа й е направил.

Слави призна, че в неговата компания Раева е снимала един-единствен клип, а Рачков подметна:”Вместо да си го пее цялостен живот, тя реши водеща на „ Х Фактор” да става”. Слави се хилеше предостатъчно по време на смешките, въпреки че най-после смутолеви, че помолил сходни бъзици да няма в предаването му.

фотография:инстаграм алекс раева
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР