Грозен пиянски скандал за жена, избухнал между клошарите, е причинил

...
Грозен пиянски скандал за жена, избухнал между клошарите, е причинил
Коментари Харесай

Страшният пожар в Бургас лумнал след пиянски скандал между клошари за жената на Иван Нереза

Грозен разгулен скандал за жена, избухнал сред клошарите, е предизвикал големия пожар край някогашния отрезвител в центъра на Бургас в неделя. Тогава пламъците доближиха до 12 м височина, чуха се гърмежи, бе застрашена близката бензиностанция на „ Петрол “ и стартира евакуация на живеещите в близкия блок 22, който сега се санира и към него са пръснати доста леснозапалими материали. Евакуирани бяха безусловно от леглата си и всички онкоболни пациенти от намиращото се напълно наоколо болнично поделение.

Пожарът, които едвам не провокира същинско екологично злополучие с десетки жертви в града, е провокиран от безотговорността на няколко алкохолизирани клошари, демонстрира следствието по случая, оповестява " Флагман ".


Пламъците се виждаха отдалеко и на моменти доближиха 10-12 метра

Във съдбовната вечер бездомниците, които населяват пространствата безусловно нелегално, се заредили с 5 литра на ниска цена вино, което се продава за към 3 лв.. Докато се наливала с долнопробния алкохол, сбирщината от несретници запалила и огън в една от стаите, с цел да се топли. Сред тях бил и Иван Нереза, за който първоначално имаше опасения, че е изгорен в пламъците.

Когато се напили задоволително, някои от клошарите почнали да закачат дамата на Нереза. Избухнал скандал, станало сбиване и някой ритнал пламнал предмет във вътрешността в стаята. Огънят лумнал съвсем незабавно.

В нощта, когато 4 пожарни с 15 огнеборци се мъчеха да овладеят огнената буря, най-възрастният групата – Емил, твърдеше пред камерата на Флагман.Бг, че Даниел провокирал съзнателно случая, а самите клошари не са палели огън.



Пред проверяващите служители на реда обаче групата признала друго.

Тъй като пияниците непрестанно сменят показанията си, редакцията ще продължи да проверява и версията за тенденциозен палеж, поръчан от предстоящ строител в опразнения имот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР