Гробарят Георги Енев, обвинен във фалшива кремация, е починал. Това

...
Гробарят Георги Енев, обвинен във фалшива кремация, е починал. Това
Коментари Харесай

Почина гробарят Енев, свързан със серия от зловещи погребения край София

Гробарят Георги Енев, упрекнат във подправена кремация, е умрял. Това се разбра през днешния ден в Софийския областен съд, където трябваше да стартира делото против него.

" В залата пристигна юрист на фамилията на Георги Енев, който заяви, че през вчерашния ден към 14:30 ч. той е умрял. Съдът изиска публична информация за изложби факт ", написаха от Софийския областен съд.

 В серия от публикации към този момент ви разказахме за злокобната скица, обвързвана с Енев. Той бе упрекнат, че е вземал пари на хората за кремация, само че вместо това е заравял околните им в гората край Банкя. Туристи обаче откриха кости и по този начин се стигна до разплитането на грозното дело. 

Енев бе упрекнат за това, че в интервала от 08.01.2020 година до 13.05.2022 година в гр. София и гр. Банкя, в изискванията на продължавано закононарушение с 20 действия, за да набави за себе си имотна полза, е възбудил подвеждане у 19 души, че в случай че му дават парични средства, ще провежда кремация за техните умряли близки и с това им предизвикал имотна щета на стойност 28 230 лв..

След като Енев получавал разнообразни суми от потърпевшите, с цел да провежда осъществяването на кремация на техните близки, същият не сторил това - част от умрелите били заравяни в нерегламентирано гробище.

Полицията откри 15 натрупа, нелегално заровени в гората до софийското село Клисура.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР