Гробарите подали сигнал в полицията и повикали линейка, след като

...
Гробарите подали сигнал в полицията и повикали линейка, след като
Коментари Харесай

Служители в хоспис за малко да вкарат в гроба жива жена

Гробарите подали сигнал в полицията и повикали кола за спешна помощ, откакто отворили чувала с " натрупа " на пациентката

Грешна преценка на чиновниците в американски приют едвам не вкара в гроба жива жена. Инцидентът е станал в щата Айова, оповестява немското издание „ Шпигел “, базирайки се на отчет на Службата за здравна ревизия, предава.

В началото на януари 66-годишната жена е оповестена за мъртва от чиновници на Център за специфични грижи за хора с заболяването на Алцхаймер. Тя била откарана в траурен дом, само че когато работещите там отворили чувала с натрупа, видели към момента дишащата жена.

Гробарите подали сигнал в полицията и повикали кола за спешна помощ. Пациентката била откарана в незабавно поделение с хипорермия и учестено дишане. Тъй като е декларирала в наследството си, че не желае да бъде реанимирана, медиците я следят два дни. След това обаче тя фактически умира.

Медицинската сестра, която е предположила, че дамата е мъртва, споделя пред Си Ен Ен, че тя не е имала признаци на живот. „ Погледът ѝ беше закрепен, а устата ѝ – отворена. Не можах да установя съществуването на дишане “, споделя здравната сестра.

Тя оповестила пациентката за мъртва и уведомила фамилията ѝ. Дежурният доктор пък се разпоредил тя да бъде откарана в погребалния дом.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР