Гриша Ганчев ще плати с най-голямо желание и удовлетворение парите

...
Гриша Ганчев ще плати с най-голямо желание и удовлетворение парите
Коментари Харесай

Ганчев ще плати с най-голямо желание парите за емблемата, каза директор в "ЦСКА - София"

Гриша Ганчев ще заплати " с най-голямо предпочитание и задоволство " парите за активите на банкрутиралия ПФК ЦСКА АД, съобщи административният шеф на " ЦСКА - София " Милко Георгиев. По думите му преди този момент би трябвало синдикът Дора Милева да показа " чисто уверение за тежести " на парцелите, които бяха включени в търга за активите.

На 30 май " Ред енимълс " ЕООД направи предложение от към 8 млн. лв. и завоюва търга в Кърджали. Сред включените активи са няколко парцела край морето и в Панчарево, оценени на 490 410 лв..

Георгиев уточни, че имал 100-процентова информация, че част от парцелите са с тежести. " Много забавно по какъв начин синдикът ще се опита да ни даде парцел с тежест. В момента, в който почисти парцелите, Гриша Ганчев ще заплати с най-голямо предпочитание и задоволство парите, които е декларирал. Така че лаладжийски истории от страна на Разград не ми се слушат ", сподели шефът на алените.

Другата огромна цел пред " ЦСКА - София " е да вземе дълготрайно базите. Клубът чака оповестяването на детайлите за присъединяване в състезанието, в който се чака да се конкурира с " ЦСКА 1948 ". Георгиев сподели, че " ЦСКА - София " няма да се поддаде на провокации, сходни на тези към търга за активите.

Той съобщи, че " ЦСКА - София " към този момент е платил 1 млн. лв. за наем на базите, които употребява, както и че е вложил толкоз средства в поправки.



" Чакаме, несъмнено, търга за " Армията " и Панчарево - ще се радваме да се върнем в нашия дом ", съобщи ръководителят на " ЦСКА 1948 " Добрин Гьонов.

" Пред хора в Лондон господин Милко Георгиев е декларирал, че министър Кралев се е схванал с управлението и " ЦСКА -София " взима базите. Искам да имам вяра, че това е една неистина. Надявам се, че думите на господин Георгиев не са истина. Министърът даде обещание обществено, че търгът ще е почтен и транспарантен. Така би трябвало да бъде ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР