Гримьорът Цецо Андреев, който плю яко срещу фолк певицата Емануела,

...
Гримьорът Цецо Андреев, който плю яко срещу фолк певицата Емануела,
Коментари Харесай

Емануела обърна палачинката

Гримьорът Цецо Андреев, който плю крепко против фолк певицата Емануела, в този момент към този момент е нейн първи другар. Той към този момент дори не е по този начин непосредствен със Златка Райкова, с която не пропускаха да се снимат най-малко един път седмично за обществените си мрежи. А в този момент на нейно място май се е разположила фолк фурията Емануела, с която Цецо имаше страхотни кавги и разправии с брутални обиди в Къщата на " ВИП Брадър ", на които стана очевидец цяла България.

Помиряването на Цеци и Еми стана ясно преди няколко месеца. Тогава единствено гримьорът беше този, който показа общия си кадър с певицата, напомня Hotnews.bg. Очевидно до тогава тя към момента е държала на страна Андреев, познавайки го добре, че постоянно се демонстрира като " обърни филия ". С днешна дата е допустимо изпълнителката на " Таралеж " да му е дала прошка непристойното държание към дама и към този момент е явно и от нейния профил в Инстаграм, че още веднъж са приятелки.

Покрай близостта си с Емилия Цветкова - както са същинските имена на звездата, майсторът на макияжа е попрекъснал топлата си връзка с русата Златка. Последният им общ кадър е от преди 4 месеца, вижда се в Инстаграм профила му. Възможно ли е плеймейтката да му е била шута откакто завърши и с Благой Георгиев, питат се в средите, а на Цецо очевидно не му пука, тъй като към този момент си има нова фаворитка - Емануела. Двамата даже започнаха да вършат взаимни клипчета за Тик Ток. В едно от тях даже усимват прословутата си кавга в Брадъра.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР