Гримьорът на родния хайлайф Валентин Кулагин стабилно нагримира някои от

...
Гримьорът на родния хайлайф Валентин Кулагин стабилно нагримира някои от
Коментари Харесай

Кулагин посече Стефан и Лора, вижте как ги нареди

Гримьорът на родния елит Валентин Кулагин устойчиво " нагримира " някои от най-пожалените от него съквартиранти в този сезон на Къщата на " ВИП Брадър " до момента в който я обитаваше. На прицел са Стефан Николов - мъжът на Гала и певицата Лора Караджова.

Ето какво съобщи Кулагин откакто напусна шоуто преди десетина дни. " Стефан носи маската на един балансиран и уталожен мъж, който играе ролята на вип, само че въобще не е подобен. Аз даже го попитах един път за какво счита, че е вип? Засегнах го, че е под фустата на Гала и че даже не е чехъл, ами пантоф, а той ми отвърна, че бил предприемач, че имал завод за произвеждане на мед. Сега ми споделят всякакви хора, че той не създава мед, ами изкупува мед по селата и работи на дребно - нещо като бабите на Женския пазар ", обрисува го огромната уста на " ВИП Брадър " пред life.dir.bg.

За Лора Караджова пък е на мнение, че е подучена от татко си да се държи обрано, да не приказва доста. " А и тя самата си знае, че е с стеснен интелектуален потенциал и че би трябвало да резервира славата и достойнството на татко си - той е звезда с име в българската музика. Лора към този момент е просто " дъщерята на Данчо Караджов ", отсече хасковлията. Според мнението на Валентин тя няма шлагери и по тази причина пъклен се е дразнела от сравненията му с Гери-Никол. Припомняме ви, че той я наричаше " дъртото Гери-Никол ", което се трансформира в нарицателно за певицата в музикалните среди.

" Дразнеше се, че я сравнявах с Гери-Никол, тъй като Гери имала 4-5 песни, споделяше Лора. Може и по този начин да е, да няма огромен репертоар Гери-Никол, само че всяка нейна ария е шлагер, а на Лора песните не стигат до публиката - записва ги и се изгубват в " небитието ". Попитан кой е бил най-агресивен към него в Къщата, Кулагин отвърна: " Петко беше уредникът на тия офанзиви, а Наско беше най-озлобен. Той по принцип е подобен - раздразнителен и злобен от безпаричие, от това че живее с майка си и татко си в провинцията, от унищожената си кариера на рапър и продуцент, от това че го изгониха и двете дами, които му проправяха път в музикалните среди. Без средства той не може да остане в София, би трябвало да се върне при родителите си във Варна. Това доста го потиска. Той непрекъснато говореше за това! Да, учи медицина. Не знам какъв брой е правилно, само че ми споделиха, че са го хванали да преписва на последния му изпит и са го унижили пред доста хора ", описа гримьора.

източник: hotnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР