Гримът и скъпите дрехи изобщо не са гарант за перфектния

...
Гримът и скъпите дрехи изобщо не са гарант за перфектния
Коментари Харесай

4 признака издават недодяланата жена

Гримът и скъпите облекла въобще не са поръчител за съвършения облик на дадена жена. Ако дамата не се грижи добре за себе си, то знайте, че дребни, само че доста явни детайлности ще я издадат.

Така да вземем за пример преди време споделихме кои са четирите признака, които издават, че една жена се е трансформирала в досадна лелка. Освен това станаха ясни и други четири аргументи, поради които дамите се трансформират в зле изглеждащи старици. Сега обаче ще поговорим за други четири неща, които издават, че една жена е недодялана и въобще не обръща внимание на външния си тип.

Ето и четирите неща, които издават недодяланата жена:

Цъфтящи краища на косата
свързани новини6067на 02.02.2022
Краищата на косата би трябвало да се подрязват понякога, с цел да се предотврати „ цъфтежа “ им. Ако забравите да извършите това, първо – растежът на косата ще се забави доста, и второ – косата ще наподобява неподредена и грозна.

Обрасли вежди

Обрасли вежди, които в никакъв случай не са били завършени от козметик, могат да съсипят даже комплицирания грим и цялостния прелестен външен тип на всяка жена. Доверете се на експерт, които ще ви помогне да коригирате формата на веждите си (според формата на лицето ви), в случай че вие самите не можете да се справите с тази задача.

Стар маникюр

Абсолютната липса на маникюр е доста по-добра алтернатива от занемарен и израснал маникюр с изпочупени нокти и надран лак. Обраслият маникюр наподобява зле и акцентира и най-малките недостатъци на ръцете на всяка жена. Ако нямате финансовата опция да посетите маникюристка, то по-добре е да отрежете сами ноктите си доста късо и да ги лакирайте с транспарантен лак: по този начин ще наподобяват спретнати.

Напукани устни

Ако не обръщате задоволително внимание на устните си, то рискувате в последна сметка те да стартират да се напукват, а след това кървят и обелят. В този тип устните на всяка жена ще наподобяват непривлекателни и няма да има мъж, който да пожелае да ги целуне. Не забравяйте да употребявате еликсир за устни, да подхранвате и овлажнявате устните си и да вършиме гальовен скраб понякога.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР