Григор Димов, който заплаши военния министър Тодор Тагарев, редовно пишел

...
Григор Димов, който заплаши военния министър Тодор Тагарев, редовно пишел
Коментари Харесай

Заплашилият Тодор Тагарев редовно пишел на политици

Григор Димов, който заплаши военния министър Тодор Тагарев, постоянно пишел на политици. Преди време той пращал известия на някогашния министър на стопанската система в предходно държавно управление на Бойко Борисов – Делян Добрев и на столичния кмет Йорданка Фандъкова.

Мъжът даже пращал известия на самия Борисов.

В част от известията Димов хвалел политиците, казвал им, че добре се оправят, научи извънредно SafeNews.

Така се оказва, че Тагарев не е първата обществена персона, на която Димов написа с оценка за работата.

Вчера районният съд го пусна от ареста против подписка, откакто преди повече от две седмици той написа на Тагарев яростно известие във фейсбук. Мъжът избрал да прати известието персонално на министъра, а не да го качи на стената му и за това употребил Месинджър-а си.

Профът на Димов даже не е на негово име, откри инспекция на ГДБОП, които се заеха със сигнала на Тагарев. Мъжът употребявал единствено първите букви от името и семейството си, след което написал други.

„ Ще мреш като куче, изменник! Слава Украйна ли? Като куче без история ще мреш! Нов Народен съд иде и в случай че си мислиш, че ще се отървеш и ще избягаш, грубо си се излъгал… “ – тези думи изпратил Димов на Тагарев при започване на месеца. А мотивът – позиция на министъра по мотива войната в Украйна.

После Димов сподели, че въобще не е имал желание да убива министъра. Обясни, че изразил позиция и  желал да бъде гласът на жителите, които не били съгласни с Тагарев.

Оказва се, че това не е първата среща на Димов с правораздаването. Той има предходно наказание. Това станало преди 10 години, само че към този момент е изтърпял наказването си.

Ако прокуратурата въпреки всичко реши, че подписката на Димов е прекомерно лека, обвиняването може да изиска по-тежка мярка за неотклонение от градския съд в София.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР