Григор Димитров загуби с 2:6, 4:6 на полуфинала на Мастърс-а

...
Григор Димитров загуби с 2:6, 4:6 на полуфинала на Мастърс-а
Коментари Харесай

Нори отнесе Гришо на полуфинала в Индиън Уелс след фрапантни грешки на българина

Григор Димитров загуби с 2:6, 4:6 на полуфинала на " Мастърс " -а в Индиън Уелс от новата първа ракета на Англия Камерън Нори, съобщи sportal.bg.

Българинът направи 28 непредизвикани неточности и в явно не бе в задоволително добра физическа кондиция. В последните си два дуела в " Рая на тениса " той реализира изключителни обрати против първенеца от US Open Даниил Медведев и първенеца от " Мастърс " -а в Маями Хуберт Хуркач, като силите му не стигнаха против другояче безгрешния Нори.

Британецът заслужава единствено аплодисменти за достигнатия шести край на шампионат от АТР през този сезон, като към този момент е единствено на една победа от класиране на Финалите на АТР в Торино. Той не блестеше с нищо, с изключение на с невероятна резистентност от главната линия и липса на фрапантни неточности, каквито поведе видяхме от Димитров. Първият сервис на българина също не му вършеше нужната работа и не му обезпечи задоволително лесни точки, които можеха да спестят нервни моменти.

Все отново, Гришо още веднъж подсети за себе си на най-голямата сцена и за седми път игра полуфинал на " Мастърс " шампионат, както и за първи от Париж 2019-а. Във втора поредна конкуренция след тази в Сан Диего той стига до предпоследната фаза и основава учредения за оптимизъм за нови мощни резултати до края на сезона.

Димитров ще се изкачи със седем позиции с насъбраните 350 точки от Индиън Уелс и от понеделник ще бъде 21-ви в международната класация, стига Камерън Нори да завоюва купата в " Рая на тениса ". Ако някого всред Тейлър Фриц и Николоз Басилашвили победи, то Григор ще е 22-ри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР