Григор Димитров тренира здраво във фитнеса, за да е във

...
Григор Димитров тренира здраво във фитнеса, за да е във
Коментари Харесай

Григор бие, тренира и се забавлява на Бахамите

Григор Димитров тренира крепко във фитнеса, с цел да е във форма за новия сезон. Мнозина си мислят, че българският тенисист единствено си почива на Бахамите, само че това напълно не е по този начин. С него там е и кондиционният му треньор Себастиан Дюран, който е част от екипа му към този момент осем години.

Така около мачовете с богаташи на благотворителния шампионат “Некер Къп” и заниманията отвън корта Димитров намира време и за здрави тренировки в залата за физическа подготовка. 3-ият в света българин пусна клипче в “Инстаграм”, на което прави напъди с тежести на гърба.

@GrigorDimitrov #neckercup Wow, here we again! You are where you belong pic.twitter.com/QJ6csZJlvS
— MargaritaPetrova (@maggypet1) 29 ноември 2017 година
Вчера пък ветеранът Томи Хаас описа в фотоси и видео по какъв начин Григор го е победил на тичане.

След тренировките Димитров, несъмнено, възвръща в чудесните басейни на комплекса " Баха Мар ", който е благосъстоятелност на милиардера и хазаин на шампионата Ричард Брансън



Междувременно, голф легендата Грег Норман се похвали с първата си победа на " Некер Къп " и на корта въобще, реализирана в партньорство с Григор Димитров.

My first ever victory on the tennis court with my friend @GrigorDimitrov at the #neckercup pic.twitter.com/bsCyl4TmP9
— Greg Norman (@SharkGregNorman) 29 ноември 2017 година
26-годишният хасковлия ще остане на Бахамите до 2 декември, когато завършва конкуренцията за експерти и дилетанти. Тази година дарените средства ще бъдат потребление за възобновяване на Вирджинските острови, които пострадаха тежко от ураганите " Ирма " и " Мария ".



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР