Григор Димитров ще се изправи срещу световния номер 2 Карлос

...
Григор Димитров ще се изправи срещу световния номер 2 Карлос
Коментари Харесай

Димитров срещу Алкарас не преди 01:00 часа българско време

Григор Димитров ще се изправи против международния номер 2 Карлос Алкарас в дуел от четвъртфиналите на Мастърса в Маями. Срещата сред двамата е от вечерната сесия на шампионата и ще стартира към час след среднощ българско време.


Най-добрият ни тенисист, подложен под номер 11, доближи до първия си 1/4-финал във Флорида, откакто преодоля поредно Алехандро Табило, Яник Ханфман и осмия в схемата Хуберт Хуркач, като против Табило и Хуркач имаше своите компликации и се нуждаеше от три сета, с цел да пречупи двамата си противници. Ханфман взе единствено сет на българина.

От своя страна лидерът в схемата Алкарас, който е в страхотна форма и по-рано този месец завоюва купата на шампионата в Индиан Уелс, записа чисти победи над Роберто Карбайес Баена, Гаел Монфис и Лоренцо Музети.

До момента Григор се е изправял четири пъти против 20-годишния испанец, като салдото е 3-1 победи в интерес на Алкарас. Последният им мач обаче отиде на сметката на първата ни ракета – трисетов триумф на Мастърса в Шанхай в края на предходната година.

Ако се оправи с втория в международната класация, Димитров ще играе на полуфиналите против един всред четвъртия подложен Александър Зверев или Фабиан Марожан от Унгария. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР