Григор Димитров се класира за втория кръг на турнира на

...
Григор Димитров се класира за втория кръг на турнира на
Коментари Харесай

Григор пак победи Музети и стартира с успех на Мастърса в Париж

Григор Димитров се класира за втория кръг на шампионата на твърди кортове в зала от сериите " Мастърс " 1000 във френската столица Париж с награден фонд 7.6 милиона евро.
Прочетете още
Българинът реализира втора победа в границите на седем дни против №22 в международната класация Лоренцо Музети от Италия. Димитров се наложи с 6:2, 6:7(4), 6:3 след 2 часа и 20 минути игра. Предната седмица Гришо победи Музети с 6:3, 6:4 на старта на шампионата във Виена.

Във втория кръг Димитров ще играе против Даниил Медведев (Русия), от който загуби на същата фаза на шампионата във Виена.

Димитров завоюва пет следващи гейма от 1:2 до 6:2 в първия сет против Музети. Българинът проби за 2:1 във втория сет, а при 5:3 изпусна мачбол при сервис на Музети. След това Григор сервира за продобиване на мача, само че позволи да бъде продънен. До края на сета нова пробиви нямаше и по този начин се стигна до тайбрек. В него Музети поведе с 6:2 точки и от третата си опция изравни сетовете.

Българинът стартира превъзходно третата част и поведе с 3:0. До края Димитров сервира доста устойчиво и затвори мача с 6:3.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР