Григор Димитров се класира за полуфиналите на турнира от сериите

...
Григор Димитров се класира за полуфиналите на турнира от сериите
Коментари Харесай

Гришо: Бях солиден във важните моменти

Григор Димитров се класира за полуфиналите на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Шанхай. На четвъртфиналите най-хубавият български тенисист надви над чилиеца Николас Джари със 7:6(2), 6:4. Той сподели безупречна игра, както бе и в предходните му дуели, а също така не даде нито една точка за пробив на 22-рия в схемата Джари за целия мач.

„ Предполагам, че опитът ми оказа помощ, само че има доста компонети, които работеха по верния метод за мен. Той има един от най-хубавите сервиси в тура “, стартира Димитров. " Във значимите моменти съумях да бъда оптимално стабилен. Не мисля, че направих нещо изключително “, добави българинът.

„ Продължих да имам вяра в ударите си. Особено първоначално е доста мъчно, тъй като той не ти дава темп. В началото на мача не се усещах добре, само че в течение на срещата се усещах все по-добре. В последна сметка се пробвах да го притисна и той направи няколко неточности. “

„ Победата над Алкарас ми оказва помощ от позиция на увереността, само че това е следващият дуел.

Нямах време да мисля за дуела против Алкарас. Всеки кръг, в който играеш би трябвало да преживееш нещата. Засега нещата вървят добре и би трябвало да продължа по този метод. “

„ Всеки играе добър тренис. Не мисля, че би трябвало да слагам в допълнение напрежение върху себе си. Бил съм на такова равнище. Харесват ми тези моменти. За мен е привилегия да съм тук.

Срещу който и да играя, той има същата опция като мен. Но аз съм съсредоточен върху моята игра “, сподели още Димитров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР