Григор Димитров продължава да се подготвя усърдно за началото на

...
Григор Димитров продължава да се подготвя усърдно за началото на
Коментари Харесай

Димитров проведе тренировка с Дона Векич


Григор Димитров продължава да се приготвя старателно за началото на новия сезон. След къса отмора в Милано първата ни ракета се завърна в Монте Карло, където сега тренира под управлението на Себастиен Дюран. Вчера обаче международният №28 е имал много забавна компания във фитнеса на Monte Carlo Country Club.

По време на тренировката на Димитров там е провеждала занятие и международната №47 Дона Векич. Това стана ясно от фотография, оповестена от физиотерапевта на хърватката – Яник Гилауме, където на назад във времето напълно ясно се виждат Димитров и Дюран.

Очевидно тренировката не е била по никакъв начин лека за четвъртфиналистката на US Open за 2019 година съдейки по хумористичното изложение на французина. „ Усмихва се, само че в действителност плаче от вътрешната страна “ – написа Гилауме.

Както Димитров, по този начин и Векич ще стартират сезона си на United Cup. Световният №28 ще бъде играещ капитан на България, а родената в Осиек тенисистка е част от състава на Хърватия дружно с Борна Чорич, Борна Гойо, Матия Печотич, Петра Мартич, Тара Вурт и Петра Марчинко.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР