Григор Димитров не можа да надмине най-доброто си представяне на

...
Григор Димитров не можа да надмине най-доброто си представяне на
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна в III кръг на Ролан Гарос

Григор Димитров не можа да надмине най-хубавото си показване на " Ролан Гарос " и още веднъж отпадна в III кръг на втория за годината шампионат от Големия шлем по тенис. Поставеният под №4 българин загуби през днешния ден от Фернандо Вердаско (Исп) с 6:7 (4), 2:6, 4:6 и завърши присъединяване в първата седмица от Откритото състезание на Франция в Париж.

Това беше трета загуба от общо пет мача на 27-годишния хасковлия против 34-годишния испански левичар и първа, в която нашият не взе нито сет. Всички четири предходни срещи посред им бяха завършили в цялостния 3-сетов формат.

За следващ път този сезон Димитров показва безпределно неуверен сервис, с който пласира 7 аса и направи 5 двойни неточности. В разиграванията нашият също не бе постоянен и макар че реализира 34 печеливши удара против 21 за своя противник, позволи 44 непредизвикани неточности при 31 на испанеца.

На 1/8-финалите поставеният под №30 Вердаско ще срещне спечелилия от мача сред №20 Новак Джокович (Сър) и №13 Роберто Баутиста Агут (Исп).

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР