Григор Димитров изрази разочарованието си от загубата от Данийл Медеведе

...
Григор Димитров изрази разочарованието си от загубата от Данийл Медеведе
Коментари Харесай

Григор Димитров: Това бяха две страхотни седмици за мен

Григор Димитров изрази разочарованието си от загубата от Данийл Медеведе в полуфиналите на US Open, само че въпреки всичко посочи, че представянето му в Ню Йорк е било доста позитивно.

 © БГНЕС
Българският тенисист пропусна сетбол в първия сет и в последна сметка загуби дуела с 6-7(5), 4-6, 3-6. „ Като цяло се получи добър мач, всичко реши в няколко основни точки. Не мисля, че резултатът отразява действително случилото се на корта. Той игра добре, бори се доста и бе изключително добър в основните моменти. Не желая да съм прекомерно самокритичен. Това бяха две страхотни седмици, първият ми полуфинал тук “, разяснява след мача Димитров.

„ Дадох всичко от себе си, само че не бях задоволително добър в решаващите моменти. Особено на сетбол в първия сет, знаех какво ще направи той, само че той се оправи. Определено можех да се показва по-добре в избрани моменти. Ако бях съумял да взема сетбола, несъмнено вторият сет щеше да е много друг “, добави Григор.
 Григор Димитров загуби на крачка от финала на US Open Григор Димитров загуби на крачка от финала на US Open
Григор Димитров загуби полуфиналния конфликт на US Open. Българинът игра добре, само че въпреки всичко напусна шампионата след 7:6 6:4 6:3 в интерес на Даниил Медведев...

„ Ако той продължи да играе по същия метод, несъмнено има огромен късмет във финала. Има късмет да играе във финала и ще даде всичко от себе си. Една от мощните му страни е, че от време на време не можеш да отгатнеш къде ще сервира, както на първи, по този начин и на втори сервис. Освен това връща всички топки, не ти дава лесни точки. Сега има и убеденост, тъй като е в добра серия. Това несъмнено оказва помощ “, сподели още Димитров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР