Григор Димитров и Лолита са се разделили. Това мислят фенове

...
Григор Димитров и Лолита са се разделили. Това мислят фенове
Коментари Харесай

Гришо и Лолита-разделени

Григор Димитров и Лолита са се разделили. Това мислят почитатели на двойката откакто видяха, че Лолита към този момент не е почитател на Гришо в Инстаграм. Самият Гришо също е спрял да следва Лола, която развива сполучливо два профила. Двамата в никакъв случай до момента не са качвали за своя обща фотография, като не се броят сторитата, които имат опрелен период от време, в който са забележими.

За последно 30-годишният Димитров и Османова (28) бяха дружно на рождения ѝ ден при започване на юли. Тогава от изявленията на Лолита стана ясно, че обичаният ѝ мъж е съумял да се включи в празненствата в Монте Карло, на които участваха нейното семейство и приятелите. Вчера обаче хубавицата пусна свои фрагменти от разходка в Кан, на които беше сменила спрягания за годежен пръстен с друго украшение – със наследник камък.

За първи път Лола сподели бижуто с елмаз при започване на май, когато се прибра в родния си град Налчик, република Кабардино-Балкария, написа „ Монитор “. Тогава потеглиха клюки, че с Григор са се сгодили, а единствено две седмици по-късно тя го придружи в България. Тук някогашният №3 в света отпразнува 30-ия си празник и загатна, че е подготвен за семейство.

Явно обаче в парадайса са се появили проблеми, тъй като в последните дни Лола заложи на ролята си на инфлуенсър. Милионерската дъщеря пусна клипче, посредством което разноски почитателите си в единствения огромен шопинг център В Монако – „ Метропол “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР