Григор Димитров Григор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е

...
Григор Димитров Григор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е
Коментари Харесай

Калин Терзийски: Григор Димитров е едно клето момче, което играе тенис

Григор Димитров Григор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково.... към профила е едно клето момче, което играе тенис. Игра с топка.

Това сподели в предаването "Събуди се " по Нова телевизия писателят Калин Терзийски. "Димитров завоюва един шампионат в Лондон и взе 2,5 млн. $. Аз за един роман, написан за българския вестник в Лондон, взимам 25 паунда. Българският народ не прави нищо, с цел да издигне на международно равнище писателите си. Те знаят за мен, че съм пиел, само че не знаят какво съм написал. Това е трагично. Аз обичам Григор Димитров, само че не мога да го приема насериозно, тъй като не одобрявам насериозно спорта като цяло. Народът е стъпкан и би трябвало да се радва на боклуците от Китай ", сподели още той.

"Защо всички упрекват новата Мис България, че не е красива съгласно техния усет? Българинът знае, че всичко става по втория метод и тя по този начин е станала Мис. Е да, но в случай че не е? Ние одобряваме всичко това за даденост, тъй като всички сме се уредили по втория метод. Мис България е хубаво момиче. Има особена физиономия и й прави чест, че не пипнала нищо по нея. В България към този момент пластичните интервенции се одобряват за даденост. Д-р Енчев е народен воин ", разкри Терзийски.

"В персоналния си живот съм добре. Не пия от доста време. Аз съм човек, който като реши нещо и го прави. Пред вас мога да си отхапя пръста. Трябва да се изпитва наслаждение от живота ", приключи писателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР