Григор Димитров е посланик на новия бранд ПБ Лични финанси“

...
Григор Димитров е посланик на новия бранд ПБ Лични финанси“
Коментари Харесай

Григор Димитров е посланик на бранда „ПБ Лични финанси“ на Пощенска банка

Григор Димитров е дипломат на новия бранд „ ПБ Лични финанси “ на Пощенска банка (PB Personal finance by Postbank), който от месец юни публично е част от водещата банкова институция.

Световноизвестният тенисист е звездата в първата информационна акция на марката, която носи мощното обръщение „ Финанси за първенци “.

Това партньорство е логически ход, тъй като задачата на Пощенска банка е да бъде новаторска банка за динамичните хора, които търсят съвременни концепции, цифрови и финансови артикули, като им дава чудесно потребителско преживяване, показват от Пощенска банка.

Клиентите разполагат с елементарен достъп до персонализирани банкови решения с висока добавена стойност, а най-новата новаторска идея „ One Stop Shop for your Beyond Banking ideas “ дава на потребителите финансиране на последващо равнище.

„ За дипломат на новия бранд „ ПБ Лични финанси “ избрахме един от най-успешните тенисисти в международната класация Григор Димитров, тъй като в негово лице припознаваме качества, които разказват и самите нас – професионално отношение и неизменност на напъните, резистентност на представянето през годините, само че в това време е млад и динамичен, извънредно еластичен и друг от всички останали със своята игра. Той е постоянно насочен към победа, ухилен и положителен, и в огромна част от тези избрания откриваме извънредно подобие с нашите визии за правене на сполучлив бизнес. Водеща цел за нас като финансова институция е да сме оптимално потребни за своите клиенти, а безупречното потребителско преживяване постоянно е наш главен приоритет. В Пощенска банка разполагаме с дълготраен опит в налагането на трендове на пазара на финансови услуги, стремим се постоянно към безупречна акуратност при предлагането на нашите артикули, предоставяме отлична експедитивност, иновативност и уникалност на своите финансови решения и банкови концепции, както и се разграничаваме с ексцентричен метод на обслужване. Ключовото обръщение, с което обвързахме тази акция, „ Финанси за първенци “ е в унисон с достиженията на Григор Димитров като първенец в света на тениса и с нашите достижения в света на банкирането “, разясняват от Пощенска банка. 

Продуктите и услугите, предлагани от „ ПБ Лични финанси “, част от Пощенска банка, са ориентирани към консуматори, които търсят сигурни, новаторски, бързи и лесни услуги, съчетани в съвършена композиция с удобството на цифровите решения, персоналния контакт и транспарантното човешко отношение, както и със наложителното равнище на сигурност и надеждност на процесите и предлаганите артикули. С концепцията „ One Stop Shop for your Beyond Banking ideas “ стремежът на институцията е да предлага персонализирани финансови решения, които имат изключителна добавена стойност за клиента, а даже и надминават неговите упования. Създаването на най-новата платформа на марката – digitalmall.pbpf.bg е и първата стъпка в тази посока.

Дигиталният портал дава изключителни оферти за едни от най-търсените банкови артикули. Клиентите имат достъп до бърз и улеснен развой на кандидатстване за потребителски заем за суми до 80 000 лева и период на погашение до 96 месеца. Стартираме с наши основни сътрудници, измежду които магазини Zora, Mr. Bricolage, Sport Depot и Plesio, където клиентите имат късмет да създадат покупката си при повече от атрактивни преференции – от една страна, те имат опция да получат ваучер-подарък за последващо извършване на покупки, а от друга може да завоюват отстъпка под формата на кешбек, в случай че пазарят на вноски през кредитната си карта от „ ПБ Лични финанси “, според нейните условия. Специално предложение в digitalmall.pbpf.bg ще открият и всички притежатели на кредитна карта Mastercard от „ ПБ Лични финанси “, които до края на година имат късмет да се включат в лотария и да завоюват бонус.

Освен това се ползва комфортен цифров развой на кредитиране, който оказва помощ на клиента при избор на оферта, онлайн поръчка единствено за минути, както и бърз развой на обработка и сключване. Според данни на Пощенска банка междинното време при кандидатстване за заем в „ ПБ Лични финанси “ е 5 минути, в 91% от запитванията времето за взимане на решение от страна на банката е под 1 минута, като 70% от клиентите на банката избират да подписват договорите си напълно електронно.

Новият бранд „ ПБ Лични финанси “ е освен част от стратегическото развиване на Пощенска банка като систематична за пазара банка, предлагаща нововъведения и персонализирани финансови решения за улеснение на своите клиенти, само че и от основно значение за групата Юробанк, разширяваща активността си на значими районни пазари. Само няколко месеца след привършване на договорката по придобиването на активността на „ БНП Париба Лични финанси “, ребрандиран като „ ПБ Лични финанси “, Пощенска банка регистрира високи резултати и затвърждава водещата си позиция на пазара на потребителско кредитиране с предлагането на финансови артикули на над 1,2 милиона клиенти и даването на 6,9 милиарда лв. заеми за семействата.

Повече информация за „ ПБ Лични финанси “, част от Пощенска банка, може да бъде открита онлайн на https://www.pbpf.bg/ и https://digitalmall.pbpf.bg/.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР