Григор Димитров безспорно се намира в изключително добра спортна форма

...
Григор Димитров безспорно се намира в изключително добра спортна форма
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Даниил Медведев в 1/8-финалите във Виена!

Григор Димитров несъмнено се намира в извънредно добра спортна форма през последния месец, като съумя да придвижи мощната си игра от азиатското турне и на европейска земя, с цел да открие сполучливо присъединяване си на шампионата във Виена. Родната ни първа ракета на старта в австрийската столица нямаше никакви усложнения по пътя към подпечатването на успеха си над Лоренцо Музети, с което се класира за осминафиналите, където обаче жребият му отреди да срещне защитаващия първенец и топ подложен Даниил Медведев.

Сблъсъкът сред най-хубавия български тенисист и някогашния номер едно се явява повтаряне на полуфинала им в конкуренцията отпреди година, когато по-висококласираният тенисист се наложи безапелационно, преди по-късно да завоюва и трофея. В исторически проект съперничеството сред Димитров и руснака ни разкрива седем досегашни дуела, от които нашият съотечественик е излязъл в ролята на победител едвам в два от случаите, до момента в който Медведев очевидно изпитва комфорт да се състезава против хасковлията, поради обстоятелството че му е отпуснал общо единствено девет гейма за последните им две надпревари.

Днешната им борба във Виена изцяло съгласно упованията попадна в програмата за централния корт на шампионата, като бе сложена втора в подредбата и нейното начало ще бъде обещано в 15:00 часа българско време. Вие пък не би трябвало да забравяте, че в случай че желаете да наблюдавате онлайн осминафинала в австрийската сред Григор Димитров и Даниил Медведев, то можете да го извършите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР