Гръцкото правителство уверява, че няма да се наложи режим на

...
Гръцкото правителство уверява, че няма да се наложи режим на
Коментари Харесай

Гръцкото правителство: Няма да има режим на тока през зимата

Гръцкото държавно управление твърди, че няма да се наложи режим на тока през зимата. В същото време опозиционната партия СИРИЗА твърди, че е квалифициран проект за прекъсване на електричеството за предприятия и семейства.

Няма заплаха от контролирано прекъсване на тока през зимата, съобщи министърът на енергетиката Костас Скрекас пред медиите. Той удостовери решението на държавното управление да продължи изплащането на помощи против високите цени на тока и горивата. За потребителите на природен газ се планува финансиране на 50% от нарастването на цената и стратегия за ограничение на потреблението, осведоми БНР.

Министърът на развиването Георгиадис съобщи, че високата цена на дърва за огрев не е разумна и от идващия месец се вкарва оптималната позволена цена.

Въпреки изказванията на държавното управление опозицията предизвестява гърците за проект, направен от ръководещите за спестовност на електрическа енергия, който планува прекъсване на електрозахранването на индустриални предприятия и семейства.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР