Гръцкото правителство обмисля да забрани напълно движението на лични автомобили

...
Гръцкото правителство обмисля да забрани напълно движението на лични автомобили
Коментари Харесай

Гърция обмисля да забрани движението на лични автомобили в навечерието на Великден

Гръцкото държавно управление обмисля да забрани изцяло придвижването на персонални коли в навечерието на Великден и на самото Възкресение, с цел да обезпечи прецизното съблюдаване на ограничаващите ограничения против разпространяването на ковид в сериозния миг на най-големия православен празник, написа атинският всекидневник " Катимерини ".

Ако в последна сметка мярката бъде призната, тя ще бъде приложена от 20 часа вечерта на Велика събота, когато затварят магазините. Показателни за желанията на държавното управление са вчерашните думи на държавния представител Стелиос Пецас, който съобщи, че " не се разрешава пътешестване до домовете на родственици и другари, с цел да честваме дружно ". Правителството схваща умората на жителите и в случай че тази мярка бъде призната, тя ще бъде последната преди последователното разхлабване на рестриктивните мерки през май.

Икономическият всекидневник " Нафтемборики " се стопира на обръщението, което направи през вчерашния ден вечерта по малкия екран министър председателят Кириакос Мицотакис. Акцент в изявлението на премиера " Нафтемборики " слага върху фразата, че в интервала на пандемията е било построено доверие към страната, което ще даде опция след края на рестриктивните мерки да стартират основни промени.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР