Гръцкото правителство не възнамерява да промени външната си политика след

...
Гръцкото правителство не възнамерява да промени външната си политика след
Коментари Харесай

Гръцкото правителство не възнамерява да промени политиката си след състоялия се митинг в Атина

Гръцкото държавно управление не има намерение да промени външната си политика след състоялия се през днешния ден в Атина протест " в отбрана на името ", на който управляващите бяха упрекнати в изменничество и компромис, оповестява македонският уебсайт нетпрес, базирайки се на гръцки държавни източници.  
Външната политика не се води с манифестации. Планът на държавното управление остава в действие, сподели неназован член на държавното управление на Алексис Ципрас.
Гръцкото външно министерство счита към средата на февруари да показа проектоспоразумението за решение на траялия десетилетия спор за името на Македония.
В същото време водачът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски съобщи:Няма да приемем смяна на конституцията, с цел да се промени конституционното име на Македония. Пред телевизия Сител Мицкоски е декларирал, че в първите месеци след избирането на новото държавно управление е имало възприятие на оптимизъм в двете страни, само че сега възприятията са смесени, изключително след днешния митинг в Атина. Неговото усещане е, че процесът върви обратно.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР