Гръцкото издание на Pronews публикува информация, че командният център на

...
Гръцкото издание на Pronews публикува информация, че командният център на
Коментари Харесай

Гръцкото издание на Pronews: Руски Кинжал удари командния център на НАТО в Украйна

Гръцкото издание на Pronews разгласява информация, че командният център на НАТО в Украйна е бил ударен от съветска свръхзвукова ракета " Кинжал ", което е довело до големи загуби измежду офицерите на НАТО, оповестява БЛИЦ. 

 

Ракетата, способна да доближи скорост над 10 Маха, е блъснала подземния щаб, където са били базирани чиновници на НАТО, над 300 души, в това число британци, поляци, американци и представители на частни компании, занимаващи се с връзки и предаване на данни.

 

Според изданието множеството от жертвите са британци и поляци, само че е имало и представители на други страни. 

За първи път се прави масирана офанзива против личен състав на НАТО и не се знае по какъв начин ще реагират на това западните столици. 

 

Струва си да се означи, че този удар е сериозен удар за НАТО, защото това значи, че Русия е способна да поразява цели във вътрешността, които са предпазени от стандартни муниции.

 

Ситуацията може да повлияе на провеждането на украинските и западните интервенции за прекъсване на съветската атака против Бахмут, защото доста членове на НАТО, които са били в щаба, могат да бъдат значими фигури при провеждането на интервенции и наблюдението на обстановката на бойното поле.

 

Очаквайте детайлности

 

Инфо:БЛИЦ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР