Гръцкият премиер разпореди граничният пункт - Нимфея да се

...
Гръцкият премиер разпореди граничният пункт  - Нимфея да се
Коментари Харесай

До дни: Гърция отваря ГКПП Маказа - Нимфея за туристи

Гръцкият министър председател разпореди граничният пункт " - Нимфея " да се приготви за трафик на туристи. Това оповестяват депутати от Северна Гърция, които персонално упорстваха за отваряне на този граничен пункт, предава.
Под напън на кметове и регионалния шеф на област Родопи стартира бърза подготовка за отваряне на " Маказа " за туристи. През туристическия сезон на пункта непрекъснато ще работят медицински екипи за бързо тестване на преминаващите, както и готови митничари и гранична полиция, които ще ревизират документи и документи на влизащите в Гърция, оповестяват гръцките управляващи, предава БНР.
 Гърция пуска през „ Маказа “, само че има Covid условия Гърция пуска през „ Маказа “, само че има Covid условия
Гръцките полицейски чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа-Нимфея “ стартират от през днешния ден пропускане на леки коли, влизащи в Република Г...
През лятото през " Маказа -Нимфея " минават освен български туристи, само че и такива от доста балкански страни. Често там се образуват опашки от чакащи и по тази причина сега се уголемяват лентите за влизане на леки коли, оповестяват кметове на региони наоколо до границата. Засега за влизане от България са отворени за леки коли " Кулата - Промахон " и " Орменион ". Гръцките управляващи не показват от коя дата ще се пропущат туристи през " Маказа ", само че акцентират, че ще е " доста скоро ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР