Гръцкият министър на здравеопазването Танос Плеврис написа в Туитър, че

...
Гръцкият министър на здравеопазването Танос Плеврис написа в Туитър, че
Коментари Харесай

Гръцкият здравен министър, който се явява в съда с фашистки поздрав, бе нападнат от левичари

Гръцкият министър на опазването на здравето Танос Плеврис написа в Туитър, че е бил атакуван от левичари, предадоха медиите - по него са били хвърлени кисели млека, до момента в който е вечерял със фамилията си в таверна в центъра на Атина. Правителството на страната осъди нападението.

" Точно в този момент, когато обядвахме в една таверна в Петралона с жена ми и децата ми, арогантни левичари ме нападнаха с кисели млека, удариха освен мен, само че и две от децата ми. Нападат ме и хвърлят кисело мляко по децата ми. Негодници ", написа Плерврис. По думите му всичко се е случило пред очите на 8-годишния му наследник, 13-годишната щерка и брачната половинка. Той разгласява фотоси на изцапани облекла. Самият здравен министър Плеврис е извънредно десен политик. В предишното Плеврис бе знак на чистотата на гръцката раса. През 2009 година в гръцки съд Плеврис пази като юрист татко си Константинос Плеврис, създател на книгата " Евреите. Цялата истина ", и споделя, че думите " той желае националсоциалистическият режим да се върне, Хитлер да се върнет, вземете евреите и ги вкарайте в Аушвиц " не може да се смята за подстрекателство.

Гръцките медии нарекоха бащата на Плеврис " нацист ", " татко на гръцкия неофашизъм ", " теоретик на фашистка страна ".

Сега Плеврис-старши пази наказани от ултрадясната партия " Хриси авги " ( " Златна зора " ), приета за незаконна организация, и се явява в съда с фашистки привет. Преди това Плеврис-младши е бил член на крайнодясната партия ЛАОС на Йоргос Карадзаферис. Той се причисли към ръководещата Нова народна власт през 2012 година Плеврис прикани да се стреля по мигрантите на границата, да не им се дава здравна помощ, когато дойдат в Гърция, и да не им се дава храна. „ Адът би трябвало да наподобява като парадайс за тези, които ще живеят тук “, сподели здравният министър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР