Гръцките медии правят всичко възможно, за да научат повече за

...
Гръцките медии правят всичко възможно, за да научат повече за
Коментари Харесай

Медиите в Гърция се опитват да разберат повече за Левски

Гръцките медии вършат всичко допустимо, с цел да научат повече за Левски. Сред тях е и в. " Метро ", който потърси роден анализатор, който да разкрие тайните на " сините ". Това е Петър Панковски, който работи за Football Radar и дава данни за футболистите, които съставляват интерес за непознатите клубове.

" Левски е загадка. С идването на Стоилов играта се усъвършенства доста. Отборът наподобява по-добре. Той вкара скица с пресиране, макар че не е толкоз нападателна, както тази на Ливърпул. Градят играта с доста пасове откъм гърба. Отборът се пробва да бъде стилен. Смятам, че ще бъде по-дефанзивно насочен, когато се изправи против ПАОК. Това го направи против Лудогорец, когато разчиташе главно на контраатаки ", разяснява родният експерт.

" Филип Кръстев е най-талантливият и изобретателен състезател на Левски. Той се усеща комфортно с топката в краката си, отличен халф. Може да стреля, да дриблира, да подава. Освен Кръстев - Уелтън и Миланов са отлични. Бразилското ляво крило е впечатляващо, бори се да взема бързи решения.

Бари е порядъчен нападател, само че нищо изключително, в случай че би трябвало да бъда почтен. Той е добър в комбинациите, само че даже и изнесена напред отбрана не може да се опасява от него ", продължава Панковски, представен от " Мач Телеграф ". Според него е по-добре, че УЕФА забрани да има гостуващи агитки. Така ще се избегнат непотребни кавги и грозни подиуми.
 Ференцварош е отправил оферта към Левски за Хосе Кордоба
Ференцварош е отправил оферта към Левски за Хосе Кордоба

Предложението за панамския национал е на стойност 500 хиляди евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР