Гръцки медии обилно описват гранде събитието, защото дори там, подобна

...
Гръцки медии обилно описват гранде събитието, защото дори там, подобна
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев удари в земята принц Уилям и Джордж Клуни. Да живей!

Гръцки медии щедро разказват гранде събитието, тъй като даже там, сходна благотворителност не се среща постоянно. След тях тематиката бе подхваната от българските медии.

Но по този начин е, когато човек е изкарал с пот на челото всяка стотинка и е решил най-малко един ден да разпусне с другари. Какво са парите пред необятното сърце и високия разсъдък, които извират от епичното събитие.

Конкретният случай ни напомня това изследване на „ Форбс “, в което се твърди, че в Казахстан 100% от милионерите са спечелили парите си от връзки с властта и политиката, в Украйна – 56%, а в Русия 64 на 100. Към съветската рубрика спадат и богатите в България.

Домусчиев, Господ здраве да му дава, обаче е част от 36-те %, които с непосилен труд са изкарали парите си. Чуват се гласове, че бил подобен, онакъв, овъртолил се бил с властта, пиел си ракията с министри, министър председатели и политици, правел далавери и прочие. Завист. Чиста българска злоба!

Ако имаше нещо подозрително даже единствено към един лев на Домусчиев, Иван Гешев да се е намесил с цялата мощност и героизъм на българската прокуратура от дълго време. Но не е. Не би позволил такова нещо и някогашният финансов министър на Борисов – Владислав Горанов, който бдеше над парите на данъкоплатците като орлица. Или както орел – все едно.

Лоши хора създали и някакви сметки.

Падали се по 16 000 евро на участник в тържеството на Домусчиев. Което било чиста перверзия, когато хората в България нямали пари за медикаменти, парно и самун. Не е почтено такова съпоставяне. Всеки у нас може да се замогне, в случай че е работлив, интелигентен и почтен като Домусчиев.

Но има и други сметки, за които враговете домусчиеви мълчат като риби. Например на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, за всеки посетител са отишли по 16 000 $. Което е съвсем колкото на Домусчиевото празненство, нали! И какво работи принца?

Джордж Клуни и Амал Аламудди пък похарчили по десетина хилядарки за всеки посетител на тяхната женитба. Това е още по-малко, да, само че Клуни е един холивудски артист и нищо повече. Няма даже собствен футболен тим.

Тях не ги съпоставяме с българските пенсионери, а към Домусчиев нямаме благосклонност.

Вместо да изригнем заедно: Да живее Киро, ръководител на КРИБ, почтен български деец и милиардер, образец за целия български народ!

Май добре се получи, мамка му.

Витали Роник

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР