Гръцки депутат с гипсиран крак се появи на строителната площадка

...
Гръцки депутат с гипсиран крак се появи на строителната площадка
Коментари Харесай

По примера на Борисов: Ето какво направи депутат и то със счупен крак на Коледа СНИМКА

Гръцки народен представител с гипсиран крайник се появи на строителната площадка на пътя Димарио – Рудозем, написа 24rodopi.com.

Гърците пробиват Родопите със забележителни темпове и качествено, с цел да тръгнат в период колите по пътя Ксанти - Рудозем, установи на място Бурхан Баран, определен за народен представител от регион Ксанти.

Баран си счупил крайници при рухване, само че макар случая и претърпяната ортопедична инвервенция, посетил Димарио. Гипсът ще бъде свален след 5 седмици, а през това време за напредване ще употребява патерици, пишат медиите в Ксанти.

Компанията „ Актор " построява правата от гръцкото село Димарио до българската граница при бъдещия Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Рудозем “. Първоначално заложеният период бе 36 месеца, само че строителите дадоха обещание да се оправят за 24 месеца.

Новият път е близо 9 км път с габарити 7,5 до 10,5 метра с планова скорост 40 до 50 км в час. Предвидени са по план 11 моста с обща дължина почти 855 метра и два единични двупосочни тунела с обща дължина 273 метра.

Пътят от българска страна до границата е подготвен. Остава да се построи права от 800 метра, с цел да се пресекат методите при Граничен контролно-пропусквателен пункт.

Догодина по това време ще има още един пробив за Гърция – към Граничен контролно-пропусквателен пункт Рудозем-Ксанти, което ще е от изключителна изгода за бизнеса и туризма в района, разгласи преди дни в Родопите министър председателят Бойко Борисов.

Снимката от строителния обект е на Димитрис Димитриу



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР