Гръцката полиция разследва убийството на четирима души, сред които две

...
Гръцката полиция разследва убийството на четирима души, сред които две
Коментари Харесай

11-годишен откри цялото си семейство мъртво в Гърция

Гръцката полиция проверява убийството на четирима души, измежду които две деца, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на в. " Катимерини ".

Убитите са членове на едно семейство - майка, татко и двете им деца. Те са били открити мъртви в сряда през нощта в дома им в град Андравида, Южна Гърция.

Единственият оживял от фамилията е най-голямото дете - момче на 11 години, което не е било в дома по време на осъществяването на закононарушението. По информацията на полицията точно 11-годишното момче е разкрило мъртви 37-годишната майка, 32-годишния татко и двете дребни деца на възраст две и три години.

Според локалните медии полицията към този момент се стопира върху две версии за осъществяването на закононарушението. Според едната версия четворното ликвидиране е осъществено от незнайно лице, а съгласно другата - брачният партньор е умъртвил фамилията си, след което се е самоубил. Властите също по този начин търсят предходния брачен партньор на дамата.

Очаква се през днешния ден да бъде осъществена аутопсия на телата на убитите, с цел да може да се откри и повода за гибелта им.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР