Гръцката опозиция внесе вот на недоверие срещу правителството на Кириакос

...
Гръцката опозиция внесе вот на недоверие срещу правителството на Кириакос
Коментари Харесай

Гръцката опозиция внесе вот на недоверие срещу кабинета на Мицотакис

Гръцката съпротива внесе избор на съмнение против държавното управление на Кириакос Мицотакис след разкрития в пресата за допустима операция на доказателствата по железопътната злополука от февруари предходната година.

" Премиерът няма различен избор, с изключение на да пристигна и да оправдае дейностите си ", уточни социалистическата партия ПАСОК. Вотът на съмнение, плануван за четвъртък вечерта, сигурно ще бъде отритнат, тъй като ръководещата десница разполага с безусловно болшинство от 158 депутати в 300-местния гръцки парламент.

Кабинетът е обект на многочислени рецензии за прикриване на отговорност за злополуката с 57 жертви. Според опозицията, на медиите са били предадени манипулирани записи на диалозите сред началник-гарата, машинистите и други чиновници на железниците. Целта, съгласно критиците е да се изясни нещастието с човешка неточност.

Опозицията цитира разкрития на вестник " То Вима " за манипулиране на доказателства, които министър председателят Мицотакис още не е коментирал.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР