Граничният пункт Калотина“ ще бъде свързан с магистрала Европа“. Това

...
Граничният пункт Калотина“ ще бъде свързан с магистрала Европа“. Това
Коментари Харесай

Свързват ГКПП Калотина с АМ Европа

Граничният пункт „ Калотина “ ще бъде обвързван с автомагистрала „ Европа “. Това стана ясно, откакто служебните министри на вътрешните работи и на районното развиване – Иван Демерджиев и Иван Шишков, ревизираха градежа на автомагистралата и ремонта на граничния пункт.

Министър Демерджиев сподели, че ремонтът на граничния пункт ще го разшири и ще го трансформира в място, което може да поеме по натовареното придвижване от автомагистралата.

„ По същия метод работим във връзка с всички други пунктове в страната, съществени. Идеята е да се усили пропускливостта отвред, да се усили размерът на транспортни средства, които могат да се обработват по едно и също време и тези пунктове да придобият тип, от който да не се срамим всички ние “, сподели Демерджиев.

Пунктът ще се свърже с автомагистралата напълно скоро, съобщи Иван Шишков. В момента се организират диалози да бъде издадено допълнение към решението за градеж.

„ Очаквам да бъде импортиран план от строителя, с цел да го одобря “, сподели той и добави, че чака това да се случи в границите на към месец.

„ Надяваме се до Нова година част от трасето да бъде пуснато на биндер “, добави министърът.

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР