Граничните власти в Австралия може да не се съобразят с

...
Граничните власти в Австралия може да не се съобразят с
Коментари Харесай

Може и да не допуснат Джокович в Австралия

Граничните управляващи в Австралия може да не се съобразят с здравното изключение за имунизация, което щатът Виктория даде на Новак Джокович. Това заяви министърът на вътрешните работи на страната Карън Андрюс, откакто през вчерашния ден стана ясно, че, макар че не си е сложил имунизация против Covid-19.
Реверансът към Джокович от страна на здравните управляващи на Виктория, където се намира Мелбърн, провокира гневни реакции измежду почитатели и други тенисисти, само че федералното държавно управление може и да не се съобрази с решението на щатско равнище. " Всяко лице, което желае да влезе в Австралия, би трябвало да дава отговор на прецизните ни гранични условия. Макар и държавното управление на Виктория и Тенис Австралия да позволяват неимунизирани тенисисти до присъединяване в Аустрелиън Оупън, федералното държавно управление продължава да извършва граничните условия. Ако идващо лице не е имунизирано, те би трябвало да показват доказателство, че не могат да си слагат ваксина по медицински аргументи ", разяснява Андрюс.
Все отново се допуска, че документът, с който Джокович е получил здравно изключение от Виктория, ще бъде приет и от граничните управляващи. Аустрелиън Оупън 2022 ще се организира в интервала 17-30 януари.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР