Гранични полицаи предотвратиха опит за незаконен износ на голямо количество

...
Гранични полицаи предотвратиха опит за незаконен износ на голямо количество
Коментари Харесай

Удар: Гранична полиция спря незаконен износ на акцизни стоки

Гранични служители на реда предотвратиха опит за противозаконен експорт на огромно количество акцизни артикули на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Видин “. Това оповестиха от пресцентъра на Гранична полиция.

Тази заран на изходното трасе на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин " при " Дунав мост 2 " граничен служител на реда е селектирал за инспекция товарен автомобил с българска  регистрация. Камионът е пътувал за Англия, прецизират в известието. По искане на чиновниците на Гранична полиция на транспортното средство е осъществена митническа инспекция. В товарното помещение, укрити измежду кашони с мебели, са открити огромно количество акцизни артикули - 52 мастербокса (26 390 кутии) цигари от разнообразни марки. Работата по случая продължава, прецизират в известието.

От началото на годината до през днешния ден граничари и митничари на този граничен пункт са задържали в общо седем случая огромно количество цигари, облепени с български и турски акцизен бандерол, демонстрира информация в уеб страницата на Агенция " Митници ".

Общото количество на арестувани цигари е над 32 690 кутии. Във всичките случаи цигарите са  били укрити в  моторните транспортни средства, в градивни кухини на колите, купето и в багажа на пътуващите, в кутии от сухи пасти, в табуретки и детски матрак, измежду транспортираната стока. По всичките случаи са формирани актове за определяне на административно нарушаване. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР