Грандиозната церемония ще се състои утреДържавното погребение на кралицаЕлизабет Втора

...
Грандиозната церемония ще се състои утреДържавното погребение на кралицаЕлизабет Втора
Коментари Харесай

Стотици хора работят на 20-часови смени, за да подготвят погребението на кралица Елизабет II

Грандиозната гала ще се състои на следващия ден

Държавното заравяне на кралицаЕлизабет Втора на следващия ден ще бъде " удивителна примес от грандиозна гала и някои доста дълбоки, само че доста елементарни думи ", довери индивидът, който ще води церемонията, представен от ДПА.

Главният духовник на Уестминстърското абатство доктор Дейвид Хойл сподели, че това ще бъде събитие " от мащаб, който не е нещо постоянно срещано даже за " него.

В готическата катедрала текат последните мерки за държавното заравяне. Участват стотици хора, които работят непрекъснато, на 19- и 20-часови смени, с цел да приготвят историческата гала, съобщи Българска телеграфна агенция.

Хойл сподели, че държавното заравяне е нещо " в действителност значимо " и по тази причина би трябвало да бъде образно ефектно и грандиозно. Целта " частично е да си напомним значимостта на (Елизабет Втора), нейното място в историята, (важната ѝ роля) за (Великобритания) и Общността на нациите ", уточни той.

В същото време основният духовник на Уестминстърското абатство означи, че " това е заравяне. Има скърбящо семейство. Личната тъга в основата на това в действителност е значима. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР