Грандиозна тенорова вечер с концерта The Star Tenors Night на

...
Грандиозна тенорова вечер с концерта The Star Tenors Night на
Коментари Харесай

Когато четирима тенори пеят заедно - това е грандиозно!

Грандиозна тенорова вечер с концерта " The Star Tenors Night " на 28 февруари от 19,30 ч. в Театро оттук канала приготвя Филхармония Видин. Четирима звездни тенори ще поведат феновете на красивата музика към неповторимо музикално преживяване, с обичани осъществявания, мостри от международния теноров репертоар.
Събитието ще бъде освен това от концерт - това е среща с величието на теноровото изкуство. Когато един тенор пее, е вълнуващо; когато двама тенори пеят дружно, е впечатляващо; когато трима тенори пеят дружно, е възхитително; само че когато четирима тенори пеят дружно - това е грандиозно! И тъкмо такова преживяване чака феновете на красивото пеене.
Солисти в концерта на 28 февруари ще бъдат именитият български тенор Марио Николов, звездният румънски тенор Разван Сарару, изявеният български тенор Стефан Петков - солист на Музикалния спектакъл " Стефан Македонски ", и младият надарен тенор Андрея Мирчев - солист на Държавната опера  в Бургас.
Под съпровода на Филхармония Видин с диригент Петър Димитров, феновете на стойностната музика ще имат удоволствието да чуят най-популярните оперни и оперетни арии, италиански канцонети, френски и испански песни от Росини, Доницети, Верди, Пучини, Ди Капуа, Де Куртис, Лара и други
" The Star Tenors " е музикален план на тенора, режисьор и ефирен водещ Марио Николов, в взаимна самодейност с " Art Vox Association ". Целта на плана е потвърдили себе си артисти тенори да показват млади, надарени реализатори в разнообразни по форма и род музикално-сценични събития.
Идеята е опазване на традициите и развиване на класическото певческо изкуство и в наши дни, съобразено със международните трендове и критерии.
Билетите за Вечер със звездните тенори са в продажба на касата на Театро оттук канала, София, ул. " Върбица " 12, и в електронните платформи за продажба EPAYGO и EVENTIM.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР