Грандиозен скандал се разразил на кръщенето на 10-месечната дъщеря на

...
Грандиозен скандал се разразил на кръщенето на 10-месечната дъщеря на
Коментари Харесай

Изгониха позорно от Гери-Никол от парти заради яката дупара

Грандиозен скандал се разразил на кръщенето на 10-месечната щерка на бизнесдамата Ружа Игнатова, научи HotArena.

Създателката на виртуалната валута One coin, чиято активност бе спряна в Германия от финансовия регулатор BaFin поради предложение на парични прехвърляния без лиценз поканила Гери-Никол да забавлява гостите на празненството.

Блондинката изпяла знаковото си парче, в което възпява яката си дупара. Докато нахаканата варненка се раздавала да показа шлагера си за задните си елементи по най-впечатл;яващия метод, присъствалите на кръщенето родственици на Ружа Игнатова били втрещени от нецензурните думи и фриволното държание на преди малко приключилата междинното си обучение Гери. Ситуацията била супер конфузна, само че Ружа Игнатова потвърдила, че може да реагира съответно в спешна обстановка. Оправната бизнес дама се изстреляла като патрон, застанала пред Гери-Никол и й направила безапелационни и ултимативни знаци с ръце незабавно да приключи осъществяването.

Варненката била втрещена и не можела да повярва, че някой отхвърля да слуша парчето й за яката дупара. Бащата на певицата, който нападателно движи кариерата й, буен, като научил историята, само че не посмял да вдигне скандал на Игнатова, написа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР