Грандиозен скандал се оформя по оста Левски - Коняспор, които

...
Грандиозен скандал се оформя по оста Левски - Коняспор, които
Коментари Харесай

Левски съди турци заради Бурабия

Грандиозен скандал се оформя по оста Левски - Коняспор, които ще стигне и до ФИФА, научи „ Меридиан Мач “. Причината за него е халфът Мехди Бурабия, който е трансферна цел на турския клуб. „ Сините “ обаче не желаят да се разделят с французина и са уведомили публично управлението на Коняспор, че Мехди не се продава.

Това не е спряло турците, които са влезнали в пряк контакт с футболиста, с цел да му обещаят голяма заплата. Това накара Бурабия да напусне своеволно лагера на тима в Правец. Той е оповестил пред управлението, че не тренира, тъй като не му се играе в Левски и би трябвало да си „ почисти главата “.

„ Даваме Коняспор на ФИФА, тъй като договарят с Бурабия зад тила ни. Вече сме им изпратили писмо. Може да им спрем прехвърлянията за 2 години. Мехди пък ще бъде санкциониран за дейностите си “, изясни пред „ Меридиан Мач “ Даниел Боримиров.

Последната оферта на Коняспор за французина е 450 000 евро. Въпреки драмите, прехвърлянето въпреки всичко може да стане факт, в случай че турците създадат по-голяма оферта, която да задоволи Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР