Грандиозен протест се подготвя от страна феновете срещу избора на

...
Грандиозен протест се подготвя от страна феновете срещу избора на
Коментари Харесай

Изборът на Гонзо вади феновете на улицата, колебаят се за датата – 8 септември или 22 март

Грандиозен митинг се приготвя от страна почитателите против избора на Георги Иванов – Гонзо за президент на БФС. Групата „ Промяна, а не замяна “ във Facebook изрази позицията си, че това е подигравка с всички, взели участие в кървавия митинг след мача с Унгария: „ Гавра с всички нас, които бяхме на “кървавия ” митинг!

‼️Подмяната е факт… НО, ВОЙНАТА за Промяната не стопира!
Нека НЕ допуснем мачът България-Северна Ирландия да стартира или да приключи!!!
… и в случай че не последва смяна, по-късно отново и отново, мач след мач, до момента в който не послушат гласа на фена! Защото футболът е за нас почитателите, не за 235 чичковци купени, застрашени, държащи ги с нещо и най-много, без грам морал! И несъмнено благодарение на десетките изхвърлени клубове, дали своят вот за опозицията!
Ако статуквото не падне, мач на националния тим вкъщи няма да стартира или приключи, до момента в който смяната не се случи, обещаваме!
Нека се съберем 20 000 души на 8-ми септември и да свалим Статуквото – един път вечно!
Нека целият футболен свят разбере, че това не може да продължава и повече от 90% от почитателите не желаят това статукво повече да ръководи футбола ни!
⚠️Мерките са крайни, само че гневът и омразата, които генерираха тези нагли хора през днешния ден минаха всички граници!
Искаме смяна, а не замяна!
Вън статуквото от футбола ни!
18 години стигат!
Заедно можем! СПОДЕЛЯЙТЕ ПОСТА!
ps. в случай че имате други оферти за по-ранна дата и място на митинга, апелирам споделете и гласувайте тук: https://www.facebook.com/groups/1109514683728647/permalink/1109516013728514/
ps.2 измежду нас администраторите има и левскар и той като Томислав Русев и като всеки различен мислещ левскар знае, че Гонзо бе добър футболист, само че също по този начин доста добре знаят, че е част от Статуквото и че това бе обикновен ход, с който да ни скарат. Не се поддавайте. “

 

В групата е пусната и анкета, с която почитателите да дефинират на коя дата да се организира митингът. 75% от тях за в този момент желаят той да е по-рано от предстоящото, като са показали да е пред Народното събрание на 22 март.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР