Грамоти за постигнати високи резултати на национални и международни олимпиади

...
Грамоти за постигнати високи резултати на национални и международни олимпиади
Коментари Харесай

Наградиха ученици от ППМГ Акад. Иван Ценов във Враца за високи резултати на олимпиади и състезания

Грамоти за реализирани високи резултати на национални и интернационалните олимпиади и надпревари в разнообразни посоки получиха близо 180 ученика от ППМГ „ Акад. Иван Ценов “.
Наградените възпитаници са от 5-ти до 12-ти клас. Те са взели участие в интернационалните състезания и национални надпревари по математика, физика, осведомителни технологии, STEM науки, Български език и литература, непознати езици, естествени науки, история, музика. Голяма част от тях са завоювали призови места в няколко разнообразни посоки. Отличията бяха връчени на публична гала, която се състоя в спортната зала на гимназията. 
Наградените бяха поздравени от шефа на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ госпожа Татяна Василева, която им пожела да не престават да демонстрират познания и умения и да завоюват още нови призови места в другите посоки. Тя благодари и на техните учители за всеотдайния труд, вследствие на който са реализирани високите триумфи. На ученическия съвет беше връчена специфична грамота за интензивно присъединяване в учебния живот и принос за одобряване престижа на ППМГ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР