Гражданското движение Ние идваме изпрати писмо до президента Румен Радев.

...
Гражданското движение Ние идваме изпрати писмо до президента Румен Радев.
Коментари Харесай

Ние идваме алармира, че фейсбук изявите на Костадинов могат да ни вкарат във война

Гражданското придвижване " Ние идваме " изпрати писмо до президента Румен Радев. Те алармират президента за изявление на водача на Възраждане Костадин Костадинов, направено в неговия фейсбук профил.

Движението показва, че Костадинов прикани, " в случай че Украйна се разпадне като страна " то обитаемоте с българи територии да станат " част от България ".

Ние идваме желаят Радев да изрази формалната си позиция по проблема. Движението показва, че едно такова политическо или военно деяние, изразено от Костадин Костадинов, би могло да ни сложи в директен спор с друга страна. Взимайки под внимание и съществуващите все още нападателни териториални искания на Руската федерация към Украйна, подобен спор може да ни сблъска с страна, притежаваща нуклеарни оръжия, която така и така към този момент ни е оповестила за вражеска, добавя придвижването.

" В този смисъл намираме за неотложно Вие, в посочените нагоре от Нас и записани в Конституцията на Република България функции, да коментирате ясно и абсолютно дали одобрявате по този начин изразените от водача на третата политическа мощ искания или ги отхвърляте, като считаме за нужно и в двата случая да чуем и претекстовете Ви. Нашето схващане за смисъла на думата " войнолюбци " е в апела да се ограби непозната страна по образеца, даден от Владимир Путин. След като преди време бяхте общителен да изясните чий е Крим, за нас ще бъде значимо през днешния ден да научим чия е Бесарабия " , написа още в писмото на Ние идваме.

" Ние идваме! " става политическа партия

Те ще дадат опция на хората, които държат на законите и демокрацията, да имат свое политическо представителство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР