Граждански организации вдигат най-големия протест за тревата в последните години.

...
Граждански организации вдигат най-големия протест за тревата в последните години.
Коментари Харесай

Вдигат голям протест за легализация на тревата

Граждански организации подвигат най-големия митинг за тревата в последните години. Liberty 420, Промена и РеСтарт са в основата на проява, която ще премине през трите министерства, виновни за тежкото състояние на над милион български жители, познаващи резултатите на тревата - министерство на опазването на здравето, правораздаването и вътрешните работи.

"Свобода за конопа " цели да покаже същинското лице на пушещите в България. Това, че не можем да разгласяваме 60-80% от младото ни население за наркомани и нарушители, а се нуждаем от преосмислянето, което настъпи още преди години в Западна Европа.

Участниците в конференцията Димитър Карагегов и Юлиян Караджов потвърдиха, че ние сме едвам от последните страни в Европейски Съюз, където към момента хора попадат в пандизите поради една цигара трева.

Ако не променим това, рискуваме към 20% от популацията на страната да живее в боязън от затвор. По този метод доста се покачва публичния и обществен риск за тях, тъй като употребяват все по-рискови вещества, които макар, че са доста рискови, са мъчно следени от Министерство на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР