“Гражданите заслужават европейски стандарти на живот, отговорни политици, знаещи и

...
“Гражданите заслужават европейски стандарти на живот, отговорни политици, знаещи и
Коментари Харесай

Карадайъ гласува, но се съмнявал в честността на изборите

“Гражданите заслужават европейски стандарти на живот, виновни политици, знаещи и можещи политици. Заслужават държавници - политици с държавническо мислене и държание. Изборите дефинират държавните органи и по тази причина държавните органи, които дават отговор за изборите, би трябвало да подсигуряват тяхната почтеност и да основат опция всеки жител да може да гласоподава, както е записано в Изборния кодекс. За страдание на тези избори видяхме, че този длъжностен кабинет освен, че не се оправи с това, а сътвори и подозрения. Счупи доверието в честността на изборите. Затова желая да се обърна - излезте и гласувайте отговорно”, уточни Карадайъ.

Той разгласи, че броенето на контролните разписки от машините е наложително, тъй като подсигуряват, че резултатите от изборите ще са почтени.

“Контролните разписки са за това - да има доверие в електронния избор. Няма никаква логичност да има контролна квитанция, а да не се брои. За какво ни е тогава?”, уточни водачът на Движение за права и свободи.

Карадайъ е претендент за президент, повдигнат от Движение за права и свободи. Формацията за пръв път излъчва собствен личен претендент. Лидерът на Движението гласоподава в СУ " П. Р. Славейков " в гр. Кърджали.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР