Гражданите на ЕС ще бъдат третирани във Великобритания наравно с

...
Гражданите на ЕС ще бъдат третирани във Великобритания наравно с
Коментари Харесай

Европейците наравно с другите емигранти на Острова след Брекзит

Гражданите на Европейски Съюз ще бъдат третирани във Англия наедно с останалите емигранти след Брекзит, реши английският кабинет. Намерението на английските управляващи е хората, които имат нужната подготвеност, да получават по-лесно работна виза, без значение от тяхната народност.


Работници с нужните квалификации и опит ще могат по-лесно да получат работна виза. Тя ще бъде решаваща по отношение на достъпа им до английския трудов пазар.

Държави, които в бъдеще влизат с Англия в контракт, засягащ свободната търговия, ще получат привилегировани връзки. Общите положения от това решение ще намерят съответен израз в държавен отчет, съдържащ по-детайлна информация.

Вътрешната полемика по тематиката е определяна от английските медии като момент на утешение за напрегнатия министър председател Тереза Мей.

Германия продължава да упорства за повече изясненост по тематиката за стопанската система и трудовия пазар след Брекзит. Канцлерът Ангела Меркел подсети, че предстоят от шест до осем седмици усилена работа за реализиране на съглашение за раздялата вероятно през октомври.
 Британските лейбъристи обмислят дали да поддържат нов референдум за Брекзит Британските лейбъристи обмислят дали да поддържат нов референдум за Брекзит
Британската опозиционна Лейбъристка партия удостовери през днешния ден, че ще води огромен спор за Брекзит на партийния си конгрес тази седмица, съобщи Асошиейтед п...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР