Гражданите на държавите от НАТО подкрепят силно алианса и украинците,

...
Гражданите на държавите от НАТО подкрепят силно алианса и украинците,
Коментари Харесай

Йенс Столтенберг: Украйна има недостиг на оръжия, не на кураж

Гражданите на страните от НАТО поддържат мощно алианса и украинците, заяви генералният секретар на пакта Йенс Столтенберг при представянето на годишния отчет за 2023 година за активността на военния съюз, съобщи Българска телеграфна агенция.

Най-новото изследване на публичното мнение в страните от пакта демонстрира мощна поддръжка за НАТО, уточни той. Огромно болшинство поддържа пакта, в Съединени американски щати да вземем за пример единствено 13 на 100 са " срещу ". Над 80 на 100 от нашите жители са на мнение, че страните от Европа и Северна Америка би трябвало да работят дружно за сигурността, добави Столтенберг. По неговите думи жителите на съюзническите страни показват също мощна поддръжка за украинците, 2/3 желаят тяхната страна да продължи помощта за Украйна. 

Украинците не изпитват дефицит на храброст, а на муниции. Трябва да покажем политическа воля да им помогнем. Всеки ден закъснение на доставките се отразява на бойното поле. Би било голяма неточност да оставим Путин да надделее, съобщи генералният секретар.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР