Графа, Мария Илиева, Криско, Преслава, Стефан Вълдобрев, Васко Василев, Орлин

...
Графа, Мария Илиева, Криско, Преслава, Стефан Вълдобрев, Васко Василев, Орлин
Коментари Харесай

БГ звезди събраха над 330 000 лв за деца и пенсионери - slava.bg

Графа, Мария Илиева, Криско, Преслава, Стефан Вълдобрев, Васко Василев, Орлин Павлов, Любо Киров бяха единствено дребна част от българските звезди, които се включиха в благотворителния концерт #ПомогниОтВкъщи в поддръжка на Българската хранителна банка нощес.

С общи старания и песни от личния си хол те събраха над 330 000 лева, които ще подкрепят най-уязвимите групи в изискванията на пандемия – възрастните хора и децата.

По време на двучасовия концерт, излъчен по bTV, с водещи и продуценти Иван и Андрей, и чаровната Мария Силвестър, рапърът Криско разгласи, че ще отдели за идеята 5000 лева персонална средства, а на феновете подари чисто нова ария “Дни и нощи”. Примерът му последва Люси Дяковска и още от звездните реализатори. Изненада беше подготвил Веселин Маринов, който изпя шлагера си „ Лятна жълта рокля “ в невероятен дует с Николаос Цитиридис, а фолк примата Преслава, зарадва всички с акапелно осъществяване.

В концертът се включиха Владимир Ампов - Графа и Михаела Филева, Мария Илиева, Дони, Тони Димитрова, Люси Дяковска, Криско, Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, Васко Василев, Любо Киров, Виктория, Ния Петрова, Прея, Веско Ешкенази и Адриана Николова – Печенката, Преслава, Силвия Лулчева, Иво Аръков и Даниел Пеев – Дънди. Голяма част от тях пуснаха феновете в домовете си, а от студиото се показаха единствено няколко артисти, поради ограниченията за сигурност.

Над 226 000 лева от общата сума е от самостоятелни дарения на DMS номера, а останалото е от фондаця и звездите, които вземат участие в концерта. Големи хранителни вериги също оповестиха съпричастност и следва да се включат. Кампанията продължава и всеки, който желае може да се включи с sms за подаяние от 1 лева на номер 17 777 с текст DMS HRANA.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР