Градушка помля врачанско село. Стихията буквално опустошила Три кладенци за

...
Градушка помля врачанско село. Стихията буквално опустошила Три кладенци за
Коментари Харесай

Градушка удари села във Врачанско


Градушка помля врачанско село. Стихията безусловно опустошила Три кладенци за минути.

Бурята се разразила към 15 часа през днешния ден. Изневиделица от небето почнали да падат ледени парчета с размера на топки за голф. Едва по-късно се изсипал и дъжд. Всичко траяло едвам няколко минути, само че са нанесени големи вреди по насажденията и имуществото на локалните поданици.

„ Градушката ни удари внезапно. В продължение на няколко минути би единствено град с големи размери. Буквално все едно някой ни стреляше с каратечница. Беше ужасяващо! Щетите в селото са големи, от насажденията не остана нищо “, описват пострадалите поданици на Три кладенци.

Хората са изумени от силата на естествената буря и най-много от обстоятелството, че всичко почнало без да падне и капка дъжд. Те споделят, че такова нещо не са виждали до момента.

В момента селото е като след бомбардировка, има скъсани ел. жици, потрошени коли, изпочупени покриви на къщи и селскостопански постройки. От овошките и зеленчуковите градини няма и помен.

Малко преди градушката да се изсипе над обитаемото място, от локалната площадка били изстреляни 4 ракети за разтрошаване на градоносните облаци, само че от тях резултат явно нямало.

Припомняме, че преди дни огромна градушка удари и монтанско село. Стихията се разразила малко преди среднощ в неделя и е нанесла големи вреди на зеленчуковите и овошни градини.

Според прогнозата на синоптиците през нощта, основно в Западна България ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. BulNews.bg

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР