Градският съвет на БАС остро протестира срещу предложената и подкрепената

...
Градският съвет на БАС остро протестира срещу предложената и подкрепената
Коментари Харесай

БАС протестира срещу кандидатура на г-н Георги Желязков за член на Съвета на директорите на „Столичен автотранспорт“ ЕАД

Градският съвет на БАС остро стачкува против препоръчаната и подкрепената с гласоподаване в комисии на Столичния общински съвет кандидатура на господин Георги Желязков за член на Съвета на шефовете на „ Столичен автотранспорт “ ЕАД.

Предложената кандидатура на господин Желязков не е плод на конкурентен избор и наподобява незадоволително стимулирана с обучение и професионален опит, като само прозират партийно-политически претекстове и аргументи. Но доста по-скандални са данните за предходни екстремиски изяви на господин Георги Желязков в неонацистката организация „ Кръв и чест”.

Подобни прибързани скандални политически назначения са довели нееднократно до съществени стопански вреди за общински компании в София, а в този случай сигурно ще доведат и до съществени морални вреди, в случай че изборът и назначението на неонациста – калинка стане факт.

Настояваме общинските съветници в Столичния общински съвет да гласоподават срещу предлагането господин Георги Желязков да бъде определен за член на СД на „ Столичен автотранспорт “ ЕАД. Общинските съветници, които евентуално заради липса на информация към този момент са дали своят вот и подкрепили кандидатурата на господин Желязков , настояваме да отдръпват поддръжката си, да се разграничат от това свое деяние и да уведомят за своята позиция столичани.

Председател на Градски съвет на

Български антифашистки съюз – София:

Борис Цветков
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР