Градска художествена галерия Борис Георгиевул. Любен Каравелов N10 коментара за

...
Градска художествена галерия Борис Георгиевул. Любен Каравелов N10 коментара за
Коментари Харесай

Градската художествена галерия се присъедини към платформата Arts&Culture

  Градска художествена изложба Борис Георгиевул. " Любен Каравелов " N1

0 коментара за Градска художествена изложба Борис Георгиев В деня на музеите 18 май, Градската художествена изложба " Борис Георгиев " - Варна застана още по-близо до феновете на изкуството, като се причисли към платформата на Гугъл Arts&Culture. 

Градската художествена изложба " Борис Георгиев " - Варна е първият варненски музей, който участва в платформата на Гугъл, която обогатява и улеснява общуването с изкуството по целия свят. Пламена Димитрова-Рачева, шеф на Галерията, споделя:

" Днес е същински празник за нас – честваме Международния ден на музеите и това, че ние сме първият музей във Варна, който отвори виртуално своите порти за посещаване на всички хора по света посредством платформата на Гугъл Arts&Culture. По време на цялостната изолираност на музея във връзка COVID-19, ние работихме, с цел да бъде осъществена една прелестна и настояща за нашето време концепция - творбите на нашето културно завещание и изкуство, които галерията има, да станат налични от всяка точка на земното кълбо посредством цифровите технологии. И успяхме. Добре пристигнали в световната мрежа, с цел да се срещнем на точното място и в точния ден в нашия музей! “  

Открийте повече в страницата на Градската художествена изложба - Варна в Гугъл Arts&Culture:

https://artsandculture.google.com/partner/varna-city-art-gallery

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР